KEWANGAN PELAJAR

1. Menaikkan/Menyelaras/Mengemaskini caj yuran pelajar Tamhidi, Ijazah Sarjana Muda,    Sarjana, Doktor falsafah(PHD), Diploma Siswazah, Sijil Sepanjang hayat, & Sijil IELP.
  2. Menguruskan  pembayaran Biasiswa/Pinjaman pelajar daripada Penaja.
  3. Menguruskan potongan yuran pengajian melalui pinjaman/biasiswa.
  4. Membuat pembayaran elaun bagi kegiatan melibatkan pelajar.
  5. Menguruskan Permohonan pendahuluan aktiviti pelajar dan laporan pelarasan    pendahuluan aktiviti pelajar.
  6. Membuat pembayaran bagi tuntutan perbelanjaan didahulukan pelajar atau program    pelajar.
  7. Menyelia serta menyediakan invois biasiswa pelajar, dan surat tuntutan hutang pelajar.
  8. Menyimpan dan menyelenggara rekod-rekod/dokumen/fail berkaitan Bahagian    Kewangan Pelajar.